Melkveebedrijf Lazeroms Ossenblok

Neem een kijkje in onze moderne melkveebedrijf. Op onze locatie aan de Bredasebaan genieten de koeien van hun moderne stal en van de speelweide.

 

Melkveebedrijf

De koeien van melkveebedrijf Lazeroms genieten van hun moderne stal en van de speelweide. De koeien hebben er het gevoel dat ze 365 dagen per jaar buiten lopen. Wij vinden dat erg belangrijk.

Van de verse melk van onze koeien, wordt op Kaasboerderij Ossenblok de lekkerste kazen en zuivel gemaakt.

Bekijk een video over ons bedrijf

Vital A2-melk

Koeienmelk bestaat uit vet, eiwit, lactose en water. Veel mensen hebben een koemelkallergie. Deze mensen kunnen het bèta-caseïne eiwit A1 niet verteren en dat geeft klachten. Zo’n 25% van de wereldbevolking heeft hier last van. Het is iets anders dan lactose-intolerantie, waarbij mensen niet tegen melksuikers (lactose) kunnen, daar heeft zo’n 5% van de wereldbevolking mee te maken.

Zelfbedieningsautomaat

Bij ons melkveebedrijf aan de Bredasebaan 88 hebben we een automaat waar u op elk gewenst tijdstip melk, zuivel, kazen en cadeaupakketten kunt afhalen.

Zelfbedieningsautomaat en tap Bredasebaan 88

U bent welkom!

Kaasboerderij Ossenblok
Waterstraat 13
4714 RM Sprundel

Bel of mail ons:

Tel: +31 (0)165 382380

Mail: info@kaasboerderijossenblok.nl

Openingstijden kaasboerderij:

Di - wo: 13:00 - 18:00 uur

Do- vrij: 10:00 - 18:00 uur

Za: 10:00 - 14:00 uur

Gesloten op zondag & maandag, tijdens de week van carnaval, op hemelvaartsdag, koningsdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag

Openingstijden melkveebedrijf:

Onze zelfbedieningsautomaat aan de Bredasebaan 88 te Sprundel is 24/7 geopend, ook tijdens zon- en feestdagen!  (Let op: betaling alleen mogelijk via pin)