Vegetarische kaas
Om van melk kaas te maken, wordt er ‘stremsel’ toegevoegd aan de melk. Voor het stremmen van kaas worden verschillende soorten stremsel gebruikt, waaronder een enzym dat wordt gewonnen uit de maag van een kalf. Dit is dus niet geschikt voor vegetariërs.
Wij vinden de herkomst van onze ingrediënten erg belangrijk en gebruiken plantaardig stremsel. Dit is niet gebruikelijk, omdat je meer melk per kilogram kaas nodig hebt. We verkopen dus écht vegetarische kaas.

Wij gebruiken bij al onze kazen alleen plantaardig stremsel!
U bent welkom!
Kaasboerderij Ossenblok
Waterstraat 13
4714 RM Sprundel
Openingstijden kaasboerderij:
Di - wo: 13:00 - 18:00 uur
Do- vrij: 10:00 - 18:00 uur
Za: 10:00 - 14:00 uur
Gesloten op zondag & maandag, tijdens de week van carnaval, op hemelvaartsdag, koningsdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag
Openingstijden melkveebedrijf:
Onze zelfbedieningsautomaat aan de Bredasebaan 88 te Sprundel is 24/7 geopend, ook tijdens zon- en feestdagen! (Let op: betaling alleen mogelijk via pin)