Landwinkel en Kaasboerderij Ossenblok

Wij maken pure zuivelproducten en kaas van de verse melk van onze eigen koeien. Geniet van de overheerlijke producten in onze Landwinkel, kies een mooi kaas-cadeau voor een dierbare of reserveer voor een excursie of een workshop kaasmaken.

Wij zien u graag!

Landwinkel Ossenblok

Onze Landwinkel heeft een uitgebreid assortiment. U kunt bij ons terecht voor vele soorten (vegetarische) kaas, kruidenkaas, en diverse soorten zuivel zoals yoghurt, kwark, pap en vla. Daarnaast natuurlijk voor onze verse Vital A2-melk, rechtstreeks van onze eigen koeien. Ook verkopen we in de Landwinkel vlees van eigen koeien en allerlei sappen, ambrosiawijn, zult, jam, diverse stropen en honing.

Kom kijken en proef het verschil!

Excursies en workshops

Wilt u eens van dichtbij zien hoe kaas gemaakt wordt? Maak een afspraak voor een excursie of workshop op Kaasboerderij Ossenblok. Wij laten u zien hoe het kaasmaken in zijn werk gaat en natuurlijk kan u ook proeven van onze kaas en karnemelk. Een leuke activiteit voor familie, vrienden, maar ook voor scholen en zakelijke groepen.

Assortiment van Kaasboerderij Ossenblok

Een greep uit onze producten

Zuivel
Kaas
Vital A2 melk
fruit

Landwinkel Ossenblok

U bent welkom!

Kaasboerderij Ossenblok
Waterstraat 13
4714 RM Sprundel

Bel of mail ons:

Tel: +31 (0)165 382380

Mail: info@kaasboerderijossenblok.nl

Openingstijden kaasboerderij:

Di - wo: 13:00 - 18:00 uur

Do- vrij: 10:00 - 18:00 uur

Za: 10:00 - 14:00 uur

Gesloten op zondag & maandag, tijdens de week van carnaval, op hemelvaartsdag, koningsdag, 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag

Openingstijden melkveebedrijf:

Onze zelfbedieningsautomaat aan de Bredasebaan 88 te Sprundel is 24/7 geopend, ook tijdens zon- en feestdagen!  (Let op: betaling alleen mogelijk via pin)