Introductie
Wie zijn wij?
Producten
Geschenken
Arrangementen
Wist u dat
Spreekbeurt
Routebeschrijving
Contactgegevens
Mensen in Nood
Links

facebook

Laatste Update
27 september 2016
Arrangementen

Excursies

Wij geven excursies op ons bedrijf. Hierbij krijgt u uitleg over het kaasmaken in de desbetreffende ruimtes. Kaas proeven hoort er natuurlijk ook bij en voor de liefhebbers een beker (vruchten-)karnemelk. De kosten hiervoor zijn 4,50 per persoon (vanaf 10 personen).
Om de middag of ochtend compleet te maken hebben wij leuke adresjes in de buurt, waar u lekker en betaalbaar kunt koffie/thee drinken. Al dan niet met iets lekkers erbij. Vraag er gerust na wij, helpen u graag verder.

Workshop kaasmaken

Een workshop kaasmaken is bedoeld voor groepen van circa 10 personen. U wordt ontvangen met een bakje koffie of thee. Daarna gaat u aan de slag met de melk en wordt door uzelf hiervan kaas gemaakt. De zelfgemaakte kaas mag u natuurlijk mee naar huis nemen. Ook een rondleiding staat op het programma en natuurlijk mag kaasproeven zeker niet ontbreken.
De duur van de workshop is ongeveer 2,5 3 uur en kost 30,-- incl. btw. per persoon.

Bloemschikken 

Hier het aanmeldingsformulier bloemschikken. Hierin vindt u ook alle informatie omtrent tijden, prijzen et cetera.

Vriendenbijeenkomst

Als u een dagje aan het toeren bent kunt u ons gerust benaderen voor een tussenstop. Er zijn diverse mogelijkheden, om in een gezellige omgeving met elkaar van gedachten te wisselen. Wij kunnen u een dagvullend programma aanbieden. Neem contact met ons op en wij helpen u om samen tot iets leuks te komen.

Bourgondisch West-Brabant

Wij zijn in een samenwerkingsverband met andere soorten bedrijven in onze omgeving gestart. Om mensen een leuke en informatieve dag te verzorgen. Hier is de mogelijkheid om een hele dag bezig te zijn.

Copyright 2017 © J2 Webdiensten